Росія збирається відправити на Донбас цього місяця аж три "гумконвої"


Протягом вересня МНС Росії планує відправити на Донбас три колони з "гуманітарною допомогою".

Про це 5 вересня заявив заступник голови міністерства Володимир Степанов, передає ТАСС.

Він повідомив, що з одним із найближчих конвоїв з "гуманітаркою" планується відправити шкільне приладдя і товари, необхідні для організації навчального процесу.

"Наближається всесвітній День вчителя. На продовження тієї теми, що ми надавали допомогу школам, іншим навчальним закладам Донбасу до першого вересня, відправлятиметься такий специфічний вантаж. Щоб діти могли нормально вчитися", - заявив Степанов.

За даними МНС РФ, за час конфлікту на Донбасі Росія відправила в регіон 37 конвоїв МНС з "гуманітарною допомогою", загальний обсяг перевищив 45 тис тонн.

Раніше повідомлялося, що наступний російський "гумконвой" прибуде на Донбас 17 вересня.

Нагадаємо, що попередній "гумконвой" РФ був доставлений на Донбас 27 серпня. Повідомлялося, що це вже 37 за рахунком колона білих вантажівок з "гуманітарною допомогою" з РФ. Після прибуття такої "допомоги" щоразу збільшується активність бойових дій терористів. Переважно вантажівки ввозять на підконтрольні терористам території боєприпаси, сухі пайки, зброю. Ні українські прикордонники, ні міжнародні спостерігачі не мають можливості перевірити вміст вантажу.



http://gazeta.ua/articles/np/_rosiya-zbirayetsya-vidpraviti-na-donbas-cogo-misyacya-azh-tri-gumkonvoyi/645908
Поделитесь, и будет Вам счастье!
,

Copyright © 2008-2021. 44 канал Киев - Новости Аналитика Соцопросы

Данный сайт работает как социальный блог, открытая социальная площадка где каждый может опубликовать свои материалы, многие материалы приходят на почту и публикуются администрацией сайта после модерации. В связи с эти возможны некорректное отображение источника текста или графики, если Ваши авторские права или права на торговую марку (товарный знак) нарушены, просим извинения, указывайте о данных нарушениях нам на почту, и мы немедленно исправим это недоразумение. Спасибо.

Scroll to Top