У мережі з'явились фото затриманого на Луганщині італійського бойовика






У мережі з'явилися фотографії італійця, що воював на боці бойовиків, якого українські військовослужбовці затримали в Луганській області.

Про це у Facebook написав волонтер Родіон Шовкошитний.

"Мене звуть Франциско "Barbaro" Естатіко я приїхав в Україну, щоб приєднатися до армії незалежної Донбаської республіки так як українські військові знищують життя жителів Донбасу і я прибув, щоб допомогти їм. Я прибув один", - написав італійський бойовик.

Як повідомлялося раніше, 16 вересня в селищі Новотошківське був виявлений підозрілий молодий чоловік, який виявився вихідцем з Італії. Незабаром стало відомо, що молодий чоловік служить на боці бойовиків і раніше служив у різних іноземних арміях. Італійця передали в руки СБУ.



http://gazeta.ua/articles/np/_u-merezhi-zyavilis-foto-zatrimanogo-na-luganschini-italijskogo-bojovika/648354
Поделитесь, и будет Вам счастье!
,

Copyright © 2008-2021. 44 канал Киев - Новости Аналитика Соцопросы

Данный сайт работает как социальный блог, открытая социальная площадка где каждый может опубликовать свои материалы, многие материалы приходят на почту и публикуются администрацией сайта после модерации. В связи с эти возможны некорректное отображение источника текста или графики, если Ваши авторские права или права на торговую марку (товарный знак) нарушены, просим извинения, указывайте о данных нарушениях нам на почту, и мы немедленно исправим это недоразумение. Спасибо.

Scroll to Top