Бойовики активізувались на Луганщині — прес-центр АТО


Сьогоднішній день у зоні АТО характеризувався загостренням обстановки на Луганському напрямку

Про це повідомляє прес-центр АТО.

"Близько 7 ранку, під час оперативних завдань по боротьбі з незаконним переміщенням товарів через лінію розмежування, у засідку бойовиків потрапила наша мобільна група у складі волонтерів, працівників Державної фіскальної служби України, Служби безпеки України та військовослужбовців-десантників", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляють військові, в засідку вони потрапили неподалік Лобачевого, що між Слов'яносербськом і Щастям. На шляху слідування групи були закладені міни, також працював снайпер окупантів. Як наслідок загинув волонтер та співробітник Державної фіскальної служби, 4 бійців отримали пораненя.

До місця бойового зіткнення оперативно прибуло підкріплення зі складу військовослужбовців сил АТО. Після відбиття нападу противник відступив за Сіверський Донець.

"Крім того, о 10.35 по наших позиціях у Кримському, та майже о 2 дня по Щастю найманці вели вогонь зі стрілецької зброї. А о 12.05 по українському опорному пункту в Новотошківському, бив ворожий 120-міліметровий міномет", - зазначають у прес-центрі.

Окрім того, поблизу Донецька, близько 13:00, бандформування зі стрілецької зброї і гранатометів обстрілювали позиції сил АТО, що на південь від Авдіївки.



http://gazeta.ua/articles/regions/_bojoviki-aktivizuvalis-na-luganschini-prescentr-ato/645471
Поделитесь, и будет Вам счастье!
,

Copyright © 2008-2021. 44 канал Киев - Новости Аналитика Соцопросы

Данный сайт работает как социальный блог, открытая социальная площадка где каждый может опубликовать свои материалы, многие материалы приходят на почту и публикуются администрацией сайта после модерации. В связи с эти возможны некорректное отображение источника текста или графики, если Ваши авторские права или права на торговую марку (товарный знак) нарушены, просим извинения, указывайте о данных нарушениях нам на почту, и мы немедленно исправим это недоразумение. Спасибо.

Scroll to Top