Правоохоронці порушили 7 справ через стрілянину в Мукачевому


За фактом стрілянини у Мукачевому відкрито сім кримінальних проваджень.

Про це повідомив радник голови Служби безпеки України Юрій Тандіт в ефірі "5 каналу".

"Зараз відкрито 7 кримінальних проваджень", - сказав він.

"Коли це все починалося, виступив глава СБУ Василь Грицак і гарантував, що слідство буде проводитися відкрито і чесно. Ми гарантували безпеку чотирьох осіб, яких ми затримали, які перебуваютьв Києві, тут триваєкримінальне слідство в рамках закону", - заявив Тандіт.

Нагадаємо, 11 липня в м.Мукачево (Закарпатська обл.) сталася перестрілка за участі людей, близьких до народного депутата Михайла Ланя, місцевих міліціонерів, а також членів "Правого сектора". За різними даними, в результаті перестрілки загинули до 5 людей, до 14 були поранені.

За версією "Правого сектора", перестрілка була спровокована кримінальними елементами на чолі з Ланьо, якому вони перекрили канал контрабанди.

У той же час, у низціЗМІ з'явилася інформація про те, що причиною конфлікту є переділ сфер впливу в "кришуванні" контрабандних потоків в області, зокрема, цигарок. За однією з версій, "Правий сектор" вирішив потіснити групу нардепа Ланя. За іншою версією, "Правий сектор" діяв з аналогічними намірами, проте в інтересах парламентарія Віктора Балоги.



http://gazeta.ua/articles/life/_pravoohoronci-porushili-7-sprav-cherez-strilyaninu-v-mukachevomu/639599
Поделитесь, и будет Вам счастье!
,

Copyright © 2008-2021. 44 канал Киев - Новости Аналитика Соцопросы

Данный сайт работает как социальный блог, открытая социальная площадка где каждый может опубликовать свои материалы, многие материалы приходят на почту и публикуются администрацией сайта после модерации. В связи с эти возможны некорректное отображение источника текста или графики, если Ваши авторские права или права на торговую марку (товарный знак) нарушены, просим извинения, указывайте о данных нарушениях нам на почту, и мы немедленно исправим это недоразумение. Спасибо.

Scroll to Top