Балога заявляє, що звільнені очільники районів Закарпаття отримали повістки


Колишніх голів районних державних адміністрацій Закарпатської області викликали до військкоматів.

Про це повідомив на своїй сторінці в мережі Facebook позафракційний народний депутат Віктор Балога.

"Минулого тижня виконуючі обов'язки голів райдержадміністрацій на Закарпатті написали заяви на звільнення. Їхні прохання задовольнили. А цього тижня усім поголовно прийшли повістки з військкоматів", - написав він.

Крім того, за словами політика, повістки отримують депутати районних рад від партії "Єдиний Центр", яку він очолює.

"Ризикну припустити, що повістка в АТО стане найпопулярнішою технологією місцевих виборів", - додав Балога.

Нагадаємо, що керівники 13 районних держадміністрацій Закарпатської області написали заяви на звільнення після відставки губернатора області Василя Губаля та новини про ймовірне призначення на його місце Геннадія Москаля.

Слід також зазначити, що Віктора Балогу пов'язують із діями "Правого сектору" в Мукачевому 11 липня. Кажуть, що руками бійців ПС він намагався змінити розподіл сфер впливу у регіоні. Сам Балога спростовує цю інформацію.



http://gazeta.ua/articles/politics/_baloga-zayavlyaye-scho-zvilneni-ochilniki-rajoniv-zakarpattya-otrimali-povistki/638175
Поделитесь, и будет Вам счастье!
,

Copyright © 2008-2021. 44 канал Киев - Новости Аналитика Соцопросы

Данный сайт работает как социальный блог, открытая социальная площадка где каждый может опубликовать свои материалы, многие материалы приходят на почту и публикуются администрацией сайта после модерации. В связи с эти возможны некорректное отображение источника текста или графики, если Ваши авторские права или права на торговую марку (товарный знак) нарушены, просим извинения, указывайте о данных нарушениях нам на почту, и мы немедленно исправим это недоразумение. Спасибо.

Scroll to Top