Москаль сподівається, що тютюнові компанії допоможуть боротися з контрабандою


Голова Закарпатської обласної держадміністрації Геннадій Москальзапропонував представникам Асоціації "Укртютюн", яка об'єднує найбільших тютюновиробників України, створити національну стратегію боротьби з нелегальною торгівлею підакцизними товарами.

Про це повідомляє прес-служба Закарпатської ОДА.

"Ми сподіваємося на допомогу виробників сигарет, які в першу чергу зацікавлені в захисті свого бізнесу. Одним із видів такої допомоги могло б стати придбання і встановлення сканерів на контрольно-пропускних пунктах або на перевалах при в'їзді в Закарпаття. Таке обладнання дороговартісне, однак воно може залишатися у власності компаній, а обслуговуватися спільно із силовими структурами", -сказав Москаль.

Представники "Укртютюну" розповіли, що за кілька останніх років в Україну через митницю завезли близько десятка ліній для виробництва сигарет, які офіційно ніде не зареєстровані. Очевидно, більшість із них встановлена на нелегальних фабриках, які виробляють підробки відомих брендів. Ще одна пов'язана з цим проблема полягає в тому, що велика кількість контрафакту, який начебто знищується за рішенням суду, пізніше якимось чином потрапляє на вторинний ринок.

Виробники сигареті чиновники домовилися створити при Закарпатській ОДАкоординаційну раду.



http://gazeta.ua/articles/life/_moskal-spodivayetsya-scho-tyutyunovi-kompaniyi-dopomozhut-borotisya-z-kontrabandoyu/644884
Поделитесь, и будет Вам счастье!
,

Copyright © 2008-2021. 44 канал Киев - Новости Аналитика Соцопросы

Данный сайт работает как социальный блог, открытая социальная площадка где каждый может опубликовать свои материалы, многие материалы приходят на почту и публикуются администрацией сайта после модерации. В связи с эти возможны некорректное отображение источника текста или графики, если Ваши авторские права или права на торговую марку (товарный знак) нарушены, просим извинения, указывайте о данных нарушениях нам на почту, и мы немедленно исправим это недоразумение. Спасибо.

Scroll to Top