Москаль розповів, як буде воювати з контрабандою цигарок


Голова Закарпатської обласної держадміністрації Геннадій Москаль звернувся до всесвітньовідомих виробників тютюнових виробів, чиї представництва є в Україні, з проханням посприяти в боротьбі з контрабандою сигарет на західних кордонах країни.

Про це йдеться у повідомленні на офіційному сайті очільника Закарпаття.

"У першу чергу ми просимо провести лабораторні дослідження вилучених сигарет на предмет їхньої ідентифікації й місця виробництва - аж до конкретної фабрики в Україні чи за кордоном. Таким чином можна буде з'ясувати точні джерела контрабандних потоків, що йдуть через нашу область, і встановити процент контрафактної продукції. По-друге, просимо організувати тренінги наших силовиків, що охороняють кордон, для підвищення їхньої кваліфікації. По-третє, очікуємо на допомогу в придбані сучасного обладнання для виявлення контрабандних сигарет у автомобільному чи залізничному транспорті", - йдеться у повідомленні.

Мова насамперед про спеціальні сканери, що дозволяють "побачити" вміст транспорту без його розвантаження. Ми запрошуємо представників світових брендів тютюнових виробів, що представлені в Україні, на спеціальну нараду в Ужгород. У посиленні боротьби з контрабандою зацікавлена не тільки Україна, але й виробники сигарет, які несуть від незаконного продажу своєї продукції величезні збитки.



http://gazeta.ua/articles/life/_moskal-rozpoviv-yak-bude-voyuvati-z-kontrabandoyu-cigarok/640227
Поделитесь, и будет Вам счастье!
,

Copyright © 2008-2021. 44 канал Киев - Новости Аналитика Соцопросы

Данный сайт работает как социальный блог, открытая социальная площадка где каждый может опубликовать свои материалы, многие материалы приходят на почту и публикуются администрацией сайта после модерации. В связи с эти возможны некорректное отображение источника текста или графики, если Ваши авторские права или права на торговую марку (товарный знак) нарушены, просим извинения, указывайте о данных нарушениях нам на почту, и мы немедленно исправим это недоразумение. Спасибо.

Scroll to Top