У Запоріжжі за порядком на вулицях слідкуватиме велопатруль


У Запоріжжі волонтери на велосипедах слідкуватимуть за громадським порядком на вулицях міста. Про правопорушників повідомлятимуть міліцію. Ініціаторами проекту виступили громадські організації міста.

"Останнім часом у місті помітно збільшилася злочинність. Ситуація досить небезпечна. У міліції не вистачає патрульних, які б слідкували за порядком на вулицях. Адже багато з них направили в зону АТО. Тому в громадських організацій виникла ідея про створення велопатрулів, - розповів один з організаторів Олександр Курінний. - Зараз формуємо їхній склад. Вже маємо 15 бажаючих. Це в основному молоді хлопці. Є й кілька дівчат. Плануємо, щоб на кожен район міста було по п'ять патрульних".

"Для патрульних плануємо придбати форму та світловідбивні жилети. Куплятимемо за громадський кошт. Правоохоронці обіцяли забезпечити волонтерів раціями. Коли склад патрулів буде сформовано, міліціонери проведуть з ними інструктажі. Пояснять як діяти у тій чи іншій ситуації".

Організатори запрошують всіх небайдужих ставати волонтерами велопатруля.



http://gazeta.ua/articles/regions/_u-zaporizhzhi-za-poryadkom-na-vulicyah-slidkuvatime-velopatrul/636297
Поделитесь, и будет Вам счастье!
Другие материалы в этой категории: Семенченко: «Донбассу» приказали покинуть Мариуполь »
,

Copyright © 2008-2021. 44 канал Киев - Новости Аналитика Соцопросы

Данный сайт работает как социальный блог, открытая социальная площадка где каждый может опубликовать свои материалы, многие материалы приходят на почту и публикуются администрацией сайта после модерации. В связи с эти возможны некорректное отображение источника текста или графики, если Ваши авторские права или права на торговую марку (товарный знак) нарушены, просим извинения, указывайте о данных нарушениях нам на почту, и мы немедленно исправим это недоразумение. Спасибо.

Scroll to Top