У Запоріжжі прогримів вибух





Потужний вибух у центрі Запоріжжя стався близько 22:30. Про це повідомляє "Громадське ТБ".

За повідомленням, невідомі кинули гранату у подвір'я офісу впливового запорізького бізнесмена, керівника однієї з потужних ОПГ міста, Євгенія Анісімова, якого ЗМІ називають "екс-смотрящім" регіону. За інформацією журналістів, він контролював фінансові потоки з комунальних підприємств міста.

"Будівля знаходиться у центрі міста, неподалік від бульвару Шевченка та мерії. Мешканці міста називали його "золотим офісом". Повідомлень про жертв наразі немає. За свідченням очевидців, вибух було чутно на центральних вулицях Запоріжжя, у мешканців будинків поруч дзвеніли шибки. Візуальних пошкоджень на будинку не спостерігається", - йдеться в повідомленні.

Наразі на місці інциденту працює міліція, кінологи та криміналісти, МВС наразі не коментувало ситуацію.

"Анісімов, охрещений пресою "наглядачем за містом", був затриманий 21 жовтня 2013-го у аеропорту Бориспіль. Його звинувачували у здирстві, стаття за це передбачає до 12 років ув'язнення. Анісімов пробув за ґратами три місяці, 27 січня 2014-го Печерський райсуд Києва змінив йому запобіжний захід на домашній арешт. У березні правоохоронці не знайшли його за місцем проживання, після чого він був оголошений у міжнародний розшук", - подає в довідці видання.



http://gazeta.ua/articles/regions/_u-zaporizhzhi-progrimiv-vibuh/645715
Поделитесь, и будет Вам счастье!
Другие материалы в этой категории: Семенченко: «Донбассу» приказали покинуть Мариуполь »
,

Copyright © 2008-2021. 44 канал Киев - Новости Аналитика Соцопросы

Данный сайт работает как социальный блог, открытая социальная площадка где каждый может опубликовать свои материалы, многие материалы приходят на почту и публикуются администрацией сайта после модерации. В связи с эти возможны некорректное отображение источника текста или графики, если Ваши авторские права или права на торговую марку (товарный знак) нарушены, просим извинения, указывайте о данных нарушениях нам на почту, и мы немедленно исправим это недоразумение. Спасибо.

Scroll to Top