В Запоріжжі п'яний водій збив на зупинці п'ятьох людей





26 серпня по вулиці Олімпійській у місті Запоріжжя 52-річний водій "ВАЗ 21224" наїхав на п'ятьох людей, котрі стояли на зупинці. Був п'яний. Всі людиживі, але з чисельними травмами.

Аварія сталася близько 21.00. На зупинці було багато людей.

"П'яний водій не впорався з керуванням і в'їхав в зупинку "40-й гастроном" по вулиці Олімпійській. Збив людей та налетів на опору, - повідомили в Запорізькій обласній міліції. - Усіх травмованих доправили до лікарні. Серед них2-річна дівчинка. Навколо місця аварії зібралося багато перехожих. Свідки того, що трапилося, були обурені та хотіли покарати водія на місці, вчинити самосуд".

На місце відразу приїхало керівництво обласної міліції, автоінспектори та експерти.

Як виявилося, водія вже не раз зупиняли автоінспектори за п'янство. Напередодні, 25 серпня, за перебування в алкогольному сп'янінні на нього зіставили адміністративний протокол. Чомусь щоразу водій відбувався штрафом, водійське посвідчення в нього не забирали.



http://gazeta.ua/articles/np/_v-zaporizhzhi-pyanij-vodij-zbiv-na-zupinci-pyatoh-lyudej/644406
Поделитесь, и будет Вам счастье!
Другие материалы в этой категории: Семенченко: «Донбассу» приказали покинуть Мариуполь »
,

Copyright © 2008-2021. 44 канал Киев - Новости Аналитика Соцопросы

Данный сайт работает как социальный блог, открытая социальная площадка где каждый может опубликовать свои материалы, многие материалы приходят на почту и публикуются администрацией сайта после модерации. В связи с эти возможны некорректное отображение источника текста или графики, если Ваши авторские права или права на торговую марку (товарный знак) нарушены, просим извинения, указывайте о данных нарушениях нам на почту, и мы немедленно исправим это недоразумение. Спасибо.

Scroll to Top