У Марійки Скляр гострий лейкоз - треба пересадка кісткового мозку


У 5-річної Марійки Скляр гострий лімфобластний лейкоз, т-клітинний імунотип, висока група ризику. Дівчинка перенесла два курси хіміотерапії. Родина збирає гроші на пересадку кісткового мозку.

Марічка нічому не радіє та ледве може рухатися. У неї серйозні ускладнення. Слизова ротової порожнини дуже запалена, губки набрякли та з'явилися ранки, ніжна шкіра перетворилася на суху та лущиться. На кінчиках пальчиків з'явилися пухирці. Маленьку мучать постійні болі у животику та нестабільний тиск.
"Марічка дуже хоче побувати у Єгипті, тому що там тепло та цілий рік кавуни. Мріє стати артисткою або ж диктором на телебаченні",розповідає Дмитро Скляр, тато дівчинки.

Марійка разом з мамою знаходяться на лікуванні у науково-практичному центрі дитячої онкології, гематології та імунології Республіки Білорусь. Дівчинка проходить другий блок високодозової хіміотерапії, попередуще два. У серпні очікується пересадка кісткового мозку. Залишилося дуже мало часу для збору коштів.
"Разом ми зможемо все!"цими словами закінчується кожна новина у соціальних мережах про лікування Марійки, які публікує її тато.

Родині допомагає Українська Біржа Благодійності. Волонтери мають зібрати 500 тисяч гривень.

Реквізити для допомоги:
МБФ "Українська Біржа Благодійності"
ЕДРПОУ 38005762
Р/р 2600630669802
МФО 305749 м. Київ
Центральне відділення
ПАТ "Банк Кредит Дніпро"
Призначення платежу: благодійна допомога проект "Врятуймо життя маленької Марічки".



http://gazeta.ua/articles/help/_u-marijki-sklyar-gostrij-lejkoz-treba-peresadka-kistkovogo-mozku/635030
Поделитесь, и будет Вам счастье!
Другие материалы в этой категории: Семенченко: «Донбассу» приказали покинуть Мариуполь »
,

Copyright © 2008-2021. 44 канал Киев - Новости Аналитика Соцопросы

Данный сайт работает как социальный блог, открытая социальная площадка где каждый может опубликовать свои материалы, многие материалы приходят на почту и публикуются администрацией сайта после модерации. В связи с эти возможны некорректное отображение источника текста или графики, если Ваши авторские права или права на торговую марку (товарный знак) нарушены, просим извинения, указывайте о данных нарушениях нам на почту, и мы немедленно исправим это недоразумение. Спасибо.

Scroll to Top