Мінські угоди виконають до 31 грудня - блогер


Сторони домовляться про обмін полоненими та відведення важкого озброєння на Донбасі до кінця року. Таку думку в коментарі Gazeta.ua висловив блогер Олег Пономарь. Він вважає, що прогрес у мінських переговорах вже є.

"Якщо глянути на динаміку перебігу ситуації на Донбасі з лютого до цього часу, то зараз там гине значно менше українських бійців. Надходить інформація про втечу з регіону в Ростов всіляких там Моторол, дехто з російських найманців переходить на бік України, або складає зброю", - каже він.

"Так, переговори у Мінську непрості. Не все йде гладко. "Гірки" із загостренням і спадом напруження спостерігатимемо до наступного року. Але 31 грудня процес має завершитися. І найважливіші пункти будуть виконані. Тому не варто драматизувати з приводу того, що сьогодні сторони не домовилися про обмін полоненими та відведення важкого озброєння. Це все рівно відбудеться", - вважає Пономарь.

Нагадаємо, що 8 вересня тристороння контактна група з врегулювання конфлікту на Донбасі знову не домовилася про обмін полонених і відведення зброї калібром до 100 міліметрів. Наступне засідання має відбутися 22 вересня.



http://gazeta.ua/articles/politics/_minski-ugodi-vikonayut-do-31-grudnya-bloger/646467
Поделитесь, и будет Вам счастье!
,

Copyright © 2008-2021. 44 канал Киев - Новости Аналитика Соцопросы

Данный сайт работает как социальный блог, открытая социальная площадка где каждый может опубликовать свои материалы, многие материалы приходят на почту и публикуются администрацией сайта после модерации. В связи с эти возможны некорректное отображение источника текста или графики, если Ваши авторские права или права на торговую марку (товарный знак) нарушены, просим извинения, указывайте о данных нарушениях нам на почту, и мы немедленно исправим это недоразумение. Спасибо.

Scroll to Top