Учора ввечері перемир'я на Донбасі порушували ворожі снайпери та гранатомети


На жаль, минула доба не пройшла повністю спокійно. Якщо з опівночі і майже до 18 години незаконні збройні формування дотримувалися перемир'я, то ввечері українські позицій на Артемівському напрямку знову обстрілювали.

Про це інформує прес-центр штабу АТО.

Так, близько 18 і 19 години під вогонь снайперів, стрілецької зброї тагранатометів ворога потрапили наші опорні пункти у Майорську. Також зі стрілецької зброї майже о 19 годині бойовики вели вогонь по українських позиціях у Зайцевому. А о 18.55, 21.40 та 22.30 противник обстріляв опорні пункти сил АТО в Лозовому зі стрілецької зброї. Крім того, близько 23 години найманці з гранатометів били по українських підрозділах у селищі Луганське.

На Луганському напрямку о пів на 11 вечора бойовики також застосовували гранатомет неподалік Сокільників.

Окремо слід відзначити і провокаційні дії проросійських бандформувань. Близько 18 години, на окупованій території найманці вели інтенсивний вогонь зі стрілецької зброї неподалік лінії розмежування в напрямку селища Зайцеве. А о 18.40 автоматичний гранатомет бойовиків працював у районі населеного пункту Луганське. 30 гранат, випущених бойовиками, лягли за 300 метрів від наших позицій.

Незважаючи на цинічне намагання противника втягнути сили АТО у активне збройне протистояння, українські бійці, суворо дотримуючись мирних домовленостей, вогонь у відповідь не відкривали.

Загалом, упродовж минулої доби незаконні збройні формування 9 разів порушили перемир'я.

А вже сьогодні, 23 вересня, з опівночі і до 6 ранку у зоні АТО випадків застосування зброї не було.



http://gazeta.ua/articles/np/_uchora-vvecheri-peremirya-na-donbasi-porushuvali-vorozhi-snajperi-ta-granatometi/648981
Поделитесь, и будет Вам счастье!
,

Copyright © 2008-2021. 44 канал Киев - Новости Аналитика Соцопросы

Данный сайт работает как социальный блог, открытая социальная площадка где каждый может опубликовать свои материалы, многие материалы приходят на почту и публикуются администрацией сайта после модерации. В связи с эти возможны некорректное отображение источника текста или графики, если Ваши авторские права или права на торговую марку (товарный знак) нарушены, просим извинения, указывайте о данных нарушениях нам на почту, и мы немедленно исправим это недоразумение. Спасибо.

Scroll to Top