Жебрівський обіцяє відновити мовлення українського ТБ на окупованій Донеччині


На територіїДонецької області найближчим часом запустять мовлення українського телебачення.

Про це під час брифінгу за підсумками 100 днів роботи заявив голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський, передаєGazeta.ua.

"Ми працюємо над відновленням телевежі на горі Карачун. На сьогодні проект уже є. Фактично телевежу вже знайшли. У найближчий час нам потрібно буде докупити фідери і ми відновимо мовлення українського телебачення не лише на території, контрольованій українською владою, але і на тимчасово окупованій.

Також планується установка фідеріву Селідовому, щоб ми "дострілювали" до Донецька сигналом нашої телевізії", - сказав Жебрівський.

Він зазначив, що відновлення українського мовлення є одним ізключових завдань для адміністрації ОВЦА.



http://gazeta.ua/articles/life/_zebrivskij-obicyaye-vidnoviti-movlennya-ukrayinskogo-tb-na-okupovanij-donechchini/648573
Поделитесь, и будет Вам счастье!
,

Copyright © 2008-2021. 44 канал Киев - Новости Аналитика Соцопросы

Данный сайт работает как социальный блог, открытая социальная площадка где каждый может опубликовать свои материалы, многие материалы приходят на почту и публикуются администрацией сайта после модерации. В связи с эти возможны некорректное отображение источника текста или графики, если Ваши авторские права или права на торговую марку (товарный знак) нарушены, просим извинения, указывайте о данных нарушениях нам на почту, и мы немедленно исправим это недоразумение. Спасибо.

Scroll to Top