Міноборони: Терористи продовжують нарощувати свою чисельність


Незаконні збройні формування продовжують нарощувати свою чисельність, кількість російських військових на кордоні з Україною не зменшилася. Таку заяву зробив в ефірі телеканалу "112 Україна" заступник начальника управління інформаційних технологій Міністерства оборони України Сергій Галушко.

Затишшя Галушко пов'язує з мінськими переговорами і тим, що бойовикам необхідно "показувати світової громадськості якусь видимість", а також з тим, що санкції проти Росії дійсно підірвали економічне становище РФ.

"З іншого боку, вірити тим людям, які неодноразово звертали увагу і на мінські домовленості, і на інші норма правові та міжнародні акти про події на Сході нашої держави, то розслаблятися немає часу. І ми повинні розуміти, що кількість російських угруповань вздовж кордону з Україною не зменшилася. Кількість НЗФ є спроби нарощувати. Ми продовжуємо підтверджувати ті цифри розташування російських підрозділів на нашій території, про які мова йшла раніше", - відзначив Галушко.

Нагадаємо, в прес-центрі АТО повідомили, що впродовж дня на Донбасі дотримувався режим "тиші".



http://gazeta.ua/articles/np/_minoboroni-teroristi-prodovzhuyut-naroschuvati-svoyu-chiselnist/648752
Поделитесь, и будет Вам счастье!
,

Copyright © 2008-2021. 44 канал Киев - Новости Аналитика Соцопросы

Данный сайт работает как социальный блог, открытая социальная площадка где каждый может опубликовать свои материалы, многие материалы приходят на почту и публикуются администрацией сайта после модерации. В связи с эти возможны некорректное отображение источника текста или графики, если Ваши авторские права или права на торговую марку (товарный знак) нарушены, просим извинения, указывайте о данных нарушениях нам на почту, и мы немедленно исправим это недоразумение. Спасибо.

Scroll to Top