На Дніпропетровщині рецидивіст зґвалтував 7-річну дівчинку


10 вересня в одному із сіл Новомосковського району Дніпропетровської області затримали 29-річного чоловіка, котрий зґ валтував 7-річну дівчинку. Вже двічі був засуджений за схожі злочини.

До міліції звернулася 43-річна матір дівчинки.

"Вона повідомила, що її дитина стала жертвою сексуальних домагань. Близько 14.30 дівчинка проходила повз приватний будинок, за яким до неї підійшов незнайомий чоловік та вчинив розпусні дії. Коли відходив, наказав їй нікому нічого не говорити. Але дитина все розповіла матері, коли повернулася додому", - повідомили в Дніпропетровській обласній міліції.

Його затримали в той же день.

"Він спокійно йшов вулицею, не переховувався. Розраховував, що дівчинка мовчатиме про те, що сталося, - розповіла Тетяна Попова з Новомосковського районного відділку міліції".

Чоловік мешкав у селі Голубівка Новомосковського району. Місцеві про нього знають мало.

"Він приїхав у село десь місяць тому з Дніпропетровська, там звільнився після чергового покарання. Жив із своєю бабусею", - розказали в селі.

За зґ валтування чоловік може отримати від 5 до 8 років ув'язнення.



http://gazeta.ua/articles/np/_na-dnipropetrovschini-recidivist-zgvaltuvav-7richnu-divchinku/647275
Поделитесь, и будет Вам счастье!
,

Copyright © 2008-2021. 44 канал Киев - Новости Аналитика Соцопросы

Данный сайт работает как социальный блог, открытая социальная площадка где каждый может опубликовать свои материалы, многие материалы приходят на почту и публикуются администрацией сайта после модерации. В связи с эти возможны некорректное отображение источника текста или графики, если Ваши авторские права или права на торговую марку (товарный знак) нарушены, просим извинения, указывайте о данных нарушениях нам на почту, и мы немедленно исправим это недоразумение. Спасибо.

Scroll to Top