На день міста у Вінниці одружилось 18 пар






Сьогодні у Вінниці одружилося 18 пар. Про це кореспондентуGazeta.ua розповіла працівниця Вінницького РАЦСу. Раніше серед молодят було дуже модно одружуватись, адже саме в цей день давали додаткові подарунки від міської ради. Колись це були постельні набори, набори посуду чи каструль. Цього року подарунків нареченим не давали, але охочих одружитись було досить багато.

"Я працювала вчителькою, якось мені надійшла пропозиція поїхати в інше місто на роботу, там я і зустріла свого нареченого - Валентина. Сьогодні у нас одразу три визначні події: день народження мого нареченого, нашого міста та звісно весілля. Ми одразу визначили дату, адже місто сьогодні так гарно вбирається і ми прагнули також стати окрасою цього міста" - розповіла Тетяна Колупанова

Усі нареченні у класичних білих сукнях, жваво фотографуються та приймають привітання.

"Ми з Віталієм познайомились ще 3 роки тому, та тільки вирішили одружитись, адже тепер точно знаєм , що це кохання та бажаєм створити міцну сім'ю , щоб у нас та країні все було добре. Ми обрали саме день міста, адже рекомендовано одружуватись саме у вересні. Гарний день, гарне місто чому б і ні?"-, каже наречена Надія Цеплій.

Дівчина у пишному білому платі,ще довго фотографується з нареченим та вирушає далі на фотосесію.

"Ми познайомились в мережі інтернет, вконтакті, та через три місяці Олександр зробив мені пропозицію. З весіллям вирішили не відтягувати, хотілось трошки відчути літнього тепла. День міста чудовий привід обрати саме цю дату" - каже Юлія Казмирчук.



http://gazeta.ua/articles/regions/_na-den-mista-u-vinnici-odruzhilos-18-par/645895
Поделитесь, и будет Вам счастье!
Другие материалы в этой категории: У Вінниці "орел Авакова" начальник міліції напав на журналіста (відео) »
,

Copyright © 2008-2021. 44 канал Киев - Новости Аналитика Соцопросы

Данный сайт работает как социальный блог, открытая социальная площадка где каждый может опубликовать свои материалы, многие материалы приходят на почту и публикуются администрацией сайта после модерации. В связи с эти возможны некорректное отображение источника текста или графики, если Ваши авторские права или права на торговую марку (товарный знак) нарушены, просим извинения, указывайте о данных нарушениях нам на почту, и мы немедленно исправим это недоразумение. Спасибо.

Scroll to Top