Вероніка Гармідер за місяць може стати інвалідом через помилку лікарів





2-річній Веронічці з Вінниці треба допомога. У неї виявили асептичний некроз голівки лівого бедра. З трьох місяців дівчинка ходила у шині Шнейдерова, якою лікарі намагались вилікувати вивих тазобедрених суставів. Згодом виявилось, що ніяких вивихів у Вероніки не було і дитина може залишитись інвалідом. Родина просить допомоги зібрати на операцію та реабілітаційний період 250000 тис. грн.

"Почалося все з того що в 3 місяці моїй донечці діагностували вивих тазобедренних суставів. Ортопеди Вінниці та Києва, місяць за місяцем кричали в один голос, що потрібно носити шину Шнейдерова.Носили ми її 8 місяців, зняли і отримали результат. Кістка до якої кріпляться всі м`язи ноги просто розкришилась. Кожний раз, коли ми робили рентген, нас запевняли, що голівка з часом відновиться та окостеніє. Пізніше, ми натрапили на лікаря Векліча, який повідомив нам, що ніяких вивихів у моєї дитини не було. Потреби одягати шину, яка скалічила Вероніку, теж не було. І чекати на те, що голівка бедра відновиться теж не потрібно, у моєї дитини залишився місяць щоб зробити операцію, інакше вона буде інвалідом", - розповіла кореспонденту Gazeta.ua мама дівчинки, Інна Гармідер.

Зараз дівчинка знаходиться вдома.

Реквізити для допомоги:

Карта ПриватБанк: 5168757228260958 Гармідер Інна Дмитрівна(мама).



http://gazeta.ua/articles/regions/_veronika-garmider-za-misyac-mozhe-stati-invalidom-cherez-pomilku-likariv/647304
Поделитесь, и будет Вам счастье!
Другие материалы в этой категории: У Вінниці "орел Авакова" начальник міліції напав на журналіста (відео) »
,

Copyright © 2008-2021. 44 канал Киев - Новости Аналитика Соцопросы

Данный сайт работает как социальный блог, открытая социальная площадка где каждый может опубликовать свои материалы, многие материалы приходят на почту и публикуются администрацией сайта после модерации. В связи с эти возможны некорректное отображение источника текста или графики, если Ваши авторские права или права на торговую марку (товарный знак) нарушены, просим извинения, указывайте о данных нарушениях нам на почту, и мы немедленно исправим это недоразумение. Спасибо.

Scroll to Top