11-річній Анастасії Мединській через хворобу видалили яєчник і апендикс


Анастасія Мединська із Тиврова на Вінниччині від народження має діагноз ДЦП, мікроцефалія, судомний синдром. 31 серпня у Вінницькій обласній дитячій лікарні їй зробили операцію по видаленню яєчника із потрійним перекрутом, відрізали маткову трубу і видалили апендикс.

"Тиждень тому лягли в районну лікарню із ацетоном, був чотири плюси. Через кілька днів донька почала дуже підтягувати ножки до животика і сильно плакати. ДЦП важкої форми, тому вона не говорить і пояснити, що болить не могла. На УЗД лікар побачив перекрут яєчника із трубою і пішов мікроз на апендикс. То при одній операції довелось робити два хірургічні втручання", - розповідаєGazeta.ua мама дівчинки Катерина.

Стан Насті лікарі характеризують як стабільно важкий.

"Раніше нічого подібного я за нею не помічала. Хоч фізичний розвиток у неї поганий, але вона дуже любить бути з нами, бачити і чути. Особливо двох менших братів. Навіть сьогодні вона ще в напівсонному стані, коли я сказала, що братики дзвонять, переживають, то вона зраділа. Зазвичай, коли чимось задоволена, вона плеще долонями, але сьогодні не могла,бо в реанімації у неї ручки прив'язані під крапельницю і під кардіоапарат. Важко дивитись на це. Вдома робимо все, щоб їй було комфортно. Любить дивитись концерти Поплавського. Там яскраві костюмами, то може й тому. Мультики найбільше любить про домовичка Кузю і про почтальйона Пєчкіна. Казочки слухає ті, де є побільше музики. Особливо де є польки, народні мелодії. Іграшками вона не грається, бо не може. Їздили в санаторії, але ніде я не бачила її такою щасливою, як на морі. В п'ять років повезли її в Крим. По Насті було видно, що їй добре, почувалася якоюсь вільною і впевненішою", - говорить жінка.

Після операції дівчинці потрібно пройти курс реабілітації. Грошей на лікування у родини не вистачає. Виховують ще молодших синів 7-річного Андрія та дворічного Артемка. Катерина доглядає дітей, працює лише чоловік Олег.

Реквізити для допомоги:
Карта ПриватБанк № 4627 0812 0018 0508 Мединська Катерина Олександрівна (мати).



http://gazeta.ua/articles/help/_11richnij-anastasiyi-medinskij-cherez-hvorobu-vidalili-yayechnik-i-apendiks/645435
Поделитесь, и будет Вам счастье!
Другие материалы в этой категории: У Вінниці "орел Авакова" начальник міліції напав на журналіста (відео) »
,

Copyright © 2008-2021. 44 канал Киев - Новости Аналитика Соцопросы

Данный сайт работает как социальный блог, открытая социальная площадка где каждый может опубликовать свои материалы, многие материалы приходят на почту и публикуются администрацией сайта после модерации. В связи с эти возможны некорректное отображение источника текста или графики, если Ваши авторские права или права на торговую марку (товарный знак) нарушены, просим извинения, указывайте о данных нарушениях нам на почту, и мы немедленно исправим это недоразумение. Спасибо.

Scroll to Top