Немирівчанка впала в дірку мосту і порвала вени на нозі





Жителька Немирова Галина Китаєва впала в дірку на мосту по вулиці Горького. Жінка поверталася з роботи з 3-річною онукою Ельвірою. Дитину везла на триколісному велосипеді з довгою ручкою.

"Міст давно аварійний, застелений частково металевою бляхою. Коли мама стала на одну з плит, вона посунулась і пішла униз. За нею в дірку полетіла мама, - розповідає донька потерпілої Оксана Клебан. - Там високо. Міст, має метрів з десять висоти, внизу водоспад. Те, як падала мама, побачили люди. Один з них був працівник МНС, поміг вибратись, викликав швидку. У мами на нозі від удару лопла вена. Була сильна кровотеча"

Дитину від падіння врятувала довга ручка велосипеда. Вона зачепилася за отвір і ні дитина ні велосипед вниз не впали. Жінка має численні синці і забої. Ногу досі не вилікували.

"В мами алергія на знеболювальні. Поки ходимо на перев'язки. Лікарі мають робити операцію, щоб зшити судини під загальним наркозом", - каже Клебан.

Оксана звернулася в міську раду Немирова за допомогою. Але там у допомозі відмовили, бо міст не перебуває на балансі міськради.

"Ми вже зняли забої і будемо звертатися до суду. Міст досі ніхто не ремонтує. Місце падіння просто обнесли червоними стрічками. За день на цьому мосту моглоб статися дві смерті через те, що не відремонтували вчасно міст", - каже Клебан.

Галина Китаєва працює помічником вихователя в дитсадку "Дзвіночок". Щодня мостом ходить на роботу.



http://gazeta.ua/articles/regions/_nemirivchanka-vpala-v-dirku-mostu-i-porvala-veni-na-nozi/647279
Поделитесь, и будет Вам счастье!
Другие материалы в этой категории: У Вінниці "орел Авакова" начальник міліції напав на журналіста (відео) »
,

Copyright © 2008-2021. 44 канал Киев - Новости Аналитика Соцопросы

Данный сайт работает как социальный блог, открытая социальная площадка где каждый может опубликовать свои материалы, многие материалы приходят на почту и публикуются администрацией сайта после модерации. В связи с эти возможны некорректное отображение источника текста или графики, если Ваши авторские права или права на торговую марку (товарный знак) нарушены, просим извинения, указывайте о данных нарушениях нам на почту, и мы немедленно исправим это недоразумение. Спасибо.

Scroll to Top