У Вінниці моделі пройшли 12 кілометрів під час показу суконь






Сьогодні у Вінниці проходить день міста. Вінницька дизайнерка Світлана Теренчук влаштувала найдовший подіум в Україні. 35 моделей у сукнях дизайнерки пройшли 12 кілометрів від Барського шосе до Немирівського. Рухались 3 години. Сукні дизайнер створила спеціально до святкування дня міста. На одязі зображені вінницькі пейзажі ручної роботи.

"Ідею пройтись містом ми розробляли разом з чоловіком. Я сама дуже люблю ходити пішки. Коли йду відчуваю власну свободу. Тому вирішили, що створимо у своєму улюбленому місту, такий "живий"подіум. Подібного в Україні ще не було, ми вирішили стати першими"-розповіла Світлана.

Під час дефіле дівчата були у зручному взуті, на низькому ходу, тільки декілька подолали половину шляху на підборах, та все ж змінили їх на щось зручніше.

Під час модного рекорду більшість водіїв сигналили, вітали, знімали на відео дівчат. Декілька глядачів приєднались до маршу та подолали з дівчатами більшу половину відстані.

Навіть наприкінці шляху моделі залишались веселими. Жартували, пританцьовували, жваво вітали перехожих. На кінцевій зупинці Немирівського шосе фотографувались та смакували шампанське. Одяг коштував від 1,5 до 3 тис. грн. Найдорожче коштували довгі сукні, з складнішими пейзажами, над ними дизайнерка працювала близько шести годин.

"Багато людей замовляло речі, ще перед показом. Загалом колекції користується попитом серед української діаспори, не тільки в нашій країні. Колекцію "Читай Україно" часто замовляли з-за кордону. Це і Канада,США та Лондон. Думаю, що і колекція з пейзажами буде популярною серед покупців не тільки України"

Після закінчення показу Світлану Теренчук привітали представники книги рекордів України та вручили диплом за найдовший модний показ.



http://gazeta.ua/articles/regions/_u-vinnici-modeli-projshli-12-kilometriv-pid-chas-pokazu-sukon/645892
Поделитесь, и будет Вам счастье!
Другие материалы в этой категории: У Вінниці "орел Авакова" начальник міліції напав на журналіста (відео) »
,

Copyright © 2008-2021. 44 канал Киев - Новости Аналитика Соцопросы

Данный сайт работает как социальный блог, открытая социальная площадка где каждый может опубликовать свои материалы, многие материалы приходят на почту и публикуются администрацией сайта после модерации. В связи с эти возможны некорректное отображение источника текста или графики, если Ваши авторские права или права на торговую марку (товарный знак) нарушены, просим извинения, указывайте о данных нарушениях нам на почту, и мы немедленно исправим это недоразумение. Спасибо.

Scroll to Top