Одна з найкращих піаністок світу дасть безкоштовний концерт в Одесі


У Одесі на Потьомкінських сходах всесвітньо відома піаністка Хатія Буніатішвілі дасть благодійний концерт на підтримку українських військовослужбовців, постраждалих у зоні проведення антитерористичної операції.

Як повідомили у прес-службі Одеської ОДА, концерт відбудеться ввечері 23 вересня.

"Перша піаністка світу приїжджає в Одесу - відбудеться благодійний концерт Хатії Буніатішвілі на підтримку постраждалих у зоні АТО. Охочі зможуть переказати добровільні пожертвування на спеціально відкритий рахунок", - повідомили в прес-службі.

У прес-службі пояснили, що вхід на концерт буде вільний.

Хатія Буніатішвілі народилася 1987 року в Тбілісі (Грузія).

Почала навчатися грі на фортепіано у віці трьох років під керівництвом матері. У віці шести років дала свій перший концерт з камерним оркестром в Тбілісі. У 10 років була запрошена виступити з концертами у Швейцарії, Франції, Німеччини, Бельгії, Люксембурзі, Нідерландах, Монако, Італії, Австрії, Данії, Росії, України, Вірменії, Ізраїлі та США.

Закінчила Тбіліську центральну музичну школу і Тбіліську державну консерваторію. Ще студенткою отримала спеціальний приз на Міжнародному конкурсі молодих піаністів ім. Горовиця в Києві, а також перший приз на Конкурсі підтримки молодих грузинських музикантів, засновником якого є Єлизавета Леонська.

Лауреат премії Borletti-Buitoni Trust Award, в 2012 році удостоєна звання найкращого новачка року в Echo Klassik Awards. Буніатішвілі вільно говорить п`ятьма мовами, тепер живе в Парижі.



http://gazeta.ua/articles/culture/_odna-z-najkraschih-pianistok-svitu-dast-bezkoshtovnij-koncert-v-odesi/648930
Поделитесь, и будет Вам счастье!
Другие материалы в этой категории: Как облсовет «открыто и прозрачно» распродаёт Одессу за бесценок »
,

Copyright © 2008-2021. 44 канал Киев - Новости Аналитика Соцопросы

Данный сайт работает как социальный блог, открытая социальная площадка где каждый может опубликовать свои материалы, многие материалы приходят на почту и публикуются администрацией сайта после модерации. В связи с эти возможны некорректное отображение источника текста или графики, если Ваши авторские права или права на торговую марку (товарный знак) нарушены, просим извинения, указывайте о данных нарушениях нам на почту, и мы немедленно исправим это недоразумение. Спасибо.

Scroll to Top