Ярош знайшов гроші на заставу для заарештованих активістів "Правого сектору"


Лідер "Правого сектору" Дмитро Ярош заявив про намір внести заставу заарештованих в Одесі активістів Сергія Стерненка та Руслана Демчука.

Про це він написав у Facebook.

"Гроші для застави хлопцям з Одеси знайшли. Передаємо. Скоро Сергій Стерненко і Руслан Демчук вийдуть на свободу. Знаю, що тут добру волю проявили і президент, і представники МВС.

Але це не знімає системних питань: реставрація домайданівських порядків і реванш вілкулів, ківалових, бойків; масові репресії і переслідування патріотів; непокарані приспішники Януковича; міліцейсько-прокурорське свавілля; відсутність реальних реформ; зубожіння населення; роздирання держави олігархічними групами; кучмівсько-медведчуківські договорняки з Путіним тощо.

Якщо влада найближчим часом не вирішить ці проблеми, Україну знову чекають великі потрясіння.

Р.S. Акції по Одесі не відміняються. Готовність зберігається", - написав він.



http://gazeta.ua/articles/politics/_arosh-znajshov-groshi-na-zastavu-dlya-zaareshtovanih-aktivistiv-pravogo-sektoru/646841
Поделитесь, и будет Вам счастье!
Другие материалы в этой категории: Как облсовет «открыто и прозрачно» распродаёт Одессу за бесценок »
,

Copyright © 2008-2021. 44 канал Киев - Новости Аналитика Соцопросы

Данный сайт работает как социальный блог, открытая социальная площадка где каждый может опубликовать свои материалы, многие материалы приходят на почту и публикуются администрацией сайта после модерации. В связи с эти возможны некорректное отображение источника текста или графики, если Ваши авторские права или права на торговую марку (товарный знак) нарушены, просим извинения, указывайте о данных нарушениях нам на почту, и мы немедленно исправим это недоразумение. Спасибо.

Scroll to Top