ГРУ РФ і одеські комуністи планували теракти і вбивство лідера Євромайдану


Силовикизатримали в Одеській області членів диверсійної групи, яка планувала низку гучних терористичних актів та замовних вбивств.

Про це інформує прес-центр СБУ.

"За завданням кураторів з ГРУ Генштабу Росії члени групи збиралися, зокрема, здійснити вибухи в місцях дислокації правоохоронців, на військових об'єктах, волонтерських та громадських проукраїнських організацій.

Групу сформував колишній співробітник російської спецслужби, який перебуває на тимчасово окупованій території АР Крим. Першим її завданням була фізична ліквідація лідера одеського Євромайдану", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, злочинці за погодженням з представником російської спецслужби планували вбитиактивіста дорогою додому. Замовне вбивство планувалося здійснити у вересні 2015 року. Безпосередніми виконавцями злочину повинні були виступити члени одного з районних осередків Одеської обласної організації Комуністичної партії України.

"Напередодні скоєння злочину правоохоронці затримали всіх шістьох виконавців. У зловмисників співробітники СБ України вилучили документальні матеріали, які підтверджують факт планування ними акції з фізичного усунення активіста під безпосереднім керівництвом іноземця. Затримані дають свідчення щодо особистої участі та розподілу ролей у реалізації злочинного задуму", - додають у СБУ.



http://gazeta.ua/articles/np/_gru-rf-i-odeski-komunisti-planuvali-terakti-i-vbivstvo-lidera-evromajdanu/647461
Поделитесь, и будет Вам счастье!
Другие материалы в этой категории: Как облсовет «открыто и прозрачно» распродаёт Одессу за бесценок »
,

Copyright © 2008-2021. 44 канал Киев - Новости Аналитика Соцопросы

Данный сайт работает как социальный блог, открытая социальная площадка где каждый может опубликовать свои материалы, многие материалы приходят на почту и публикуются администрацией сайта после модерации. В связи с эти возможны некорректное отображение источника текста или графики, если Ваши авторские права или права на торговую марку (товарный знак) нарушены, просим извинения, указывайте о данных нарушениях нам на почту, и мы немедленно исправим это недоразумение. Спасибо.

Scroll to Top