З'явилось відео, як Москаль стриже кущі біля ужгородської міліції


Відео про те як керівник Закарпатської ОДА підстригає кущі ранком у суботу, розмістив на своїй сторінці у Фейсбук журналіст та депутат Мустафа Найєм:

"І про вихідні. Ужгород. Субота. Ранній ранок. Кабінет керівника УМВС Сергія Князєва. Йдуть останні підготовчі наради щодо відкриття пункту прийому нових поліцейських у понеділок. Дзвінок чергового.

- Сергій Миколайович, тут пан Москаль стриже кущі під УМВС.

- Як це?!

- Ну от так, стриже кущі. Сам.

Виходимо на вулицю. І дійсно, Hennadii Moskal в кросівках, з садовими ножицями в руках стриже кущі вздовж тротуару. Разом з усім апаратом ОДА. Стриже і сміється.

- Генадій Генадійович, що ви робите?

- Як що, стрижу твої кущі, щоб було чисто.

- Так сьогодні ж робочий день, зробили б в неділю!

- От ти... В неділю на Закарпатті ніхто не працює, це тобі не Донбас. (Сергія Князєва перевели в Ужгород з лінії фронту).

Посміялись, але врешті решт прийшлося й самому взяти в руки ножиці. Ніколи не стриг кущі", - написав Найєм.

І про вихідні. Ужгород. Субота. Ранній ранок. Кабінет керівника УМВС Сергія Князєва. Йдуть останні підготовчі наради щодо відкриття пункту прийому нових поліцейських у понеділок. Дзвінок чергового.- Сергій Миколайович, тут пан Москаль стриже кущі під УМВС.- Як це?!- Ну от так, стриже кущі. Сам.Виходимо на вулицю. І дійсно, Hennadii Moskal в кросівках, з садовими ножицями в руках стриже кусти вздовж тротуару. Разом з усім апаратом ОДА. Стриже і сміється. - Генадій Генадійович, що ви робите?- Як що, стрижу твої кущі, щоб було чисто.- Так сьогодні ж робочий день, зробили б в неділю! - От ти... В неділю на Закарпатті ніхто не працює, це тобі не Донбас. (Сергія Князєва перевели в Ужгород з лінії фронту).Посміялись, але врешті решт прийшлося й самому взяти в руки ножиці. Ніколи не стриг кущі.



http://gazeta.ua/articles/regions/_zyavilos-video-yak-moskal-strizhe-kuschi-bilya-uzhgorodskoyi-miliciyi/639020
Поделитесь, и будет Вам счастье!
,

Copyright © 2008-2021. 44 канал Киев - Новости Аналитика Соцопросы

Данный сайт работает как социальный блог, открытая социальная площадка где каждый может опубликовать свои материалы, многие материалы приходят на почту и публикуются администрацией сайта после модерации. В связи с эти возможны некорректное отображение источника текста или графики, если Ваши авторские права или права на торговую марку (товарный знак) нарушены, просим извинения, указывайте о данных нарушениях нам на почту, и мы немедленно исправим это недоразумение. Спасибо.

Scroll to Top