Вибухом міни Олександру Хоменку понівечило обличчя, руки та ноги


46-річний доброволець Олександр Хоменко підірвався на міні. Від вибуху найбільше постраждала голова, обличчя, руки, ноги. Обличчя Олександрові розірвало майже на шматки. Його врятував командир, коли витяг з палаючого бронетранспортера.

Боєць лікується у Київському військовому госпіталі. Повідомляє "Громадське радіо".
"У нас батальйон, 3 роти стояли на бойових позиціях, а я як водій-заправник виїжджав техніку заправляти. Моя задача була виїжджати, заправляти техніку і повертатися на базу. Першого травня поїхали з командиром заправляти БРДМи і нарвалися на фугас. Машина підірвалася, командира вибуховою хвилею викинуло з машини, живий, опекло трохи. Мені щелепу вибило, ноги поламало. Я свідомості не втрачав. Дякую командиру, що він свідомість не втратив і допоміг мені вилізти з машини, бо так і згорів би. Я ж обіцяв до дому прийти, значить і прийду додому на своїх ногах. Коли підірвався, то на Попасну в лікарню повезли, там відправили на Артемівськ. Отямився вже в Харкові у реанімації", - розповідає Олександр Хоменко.

У Олександра троє синів - 24, 18 та 13 років. Він з міста Щорса Дніпропетровської області.
"Коли його привезли, він був повністю лежачим. Він їв тільки їжу, яка вводиться через трубочку. Тепер людина їсть сама, ложкою, виделкою, вже доїжджаємо до туалету на перекури. Людина починає рухатись, розвиватися , спав набряк з щоки, почав відкривати щелепи, рухати ногами. Прогрес великий за останній тиждень", - розповідає волонтер Аліна Горгуль.

Реквізити для допомоги:
Картка в Приватбанку № 5167987208900833,
телефон Олександра Хоменка 0968066122.



http://gazeta.ua/articles/help/_vibuhom-mini-oleksandru-homenku-ponivechilo-oblichchya-ruki-ta-nogi/636443
Поделитесь, и будет Вам счастье!
,

Copyright © 2008-2021. 44 канал Киев - Новости Аналитика Соцопросы

Данный сайт работает как социальный блог, открытая социальная площадка где каждый может опубликовать свои материалы, многие материалы приходят на почту и публикуются администрацией сайта после модерации. В связи с эти возможны некорректное отображение источника текста или графики, если Ваши авторские права или права на торговую марку (товарный знак) нарушены, просим извинения, указывайте о данных нарушениях нам на почту, и мы немедленно исправим это недоразумение. Спасибо.

Scroll to Top