Улюблені Дівчата Артура-Розпусника або «УДАРно-любовний» багатокутник А.Палатного

Улюблені Дівчата Артура-Розпусника або «УДАРно-любовний» багатокутник А.Палатного

Улюблені Дівчата Артура-Розпусника або «УДАРно-любовний» багатокутник А.Палатного




Бути віруючим ставши державним діячем, в українській політиці скоріше мода, а ніж щире переконання та душевний стан. Не винятком є і народний депутат України від партії «УДАР» Артур Палатний, який частенько відвідує Києво-Печерську Лавру та замолює свої гріхи.
А прощення є за що просити, чого варте постійне порушення ним Біблійної заповіді «не прелюбодій».
Згідно його офіційної біографії він одружений вдруге на Вікторії Палатній (дівоче прізвище Козицька), має доньку Кіру від цього шлюбу, гарний сім’янин. Біографія молодого перспективного політика. Але, як це кажуть одна сторона медалі.

Дружина Вікторія дійсно красуня, гарна господиня, що А.Палатному і потрібно. З нею можна і у товариство вийти, і доньку залишити виховувати. Але душа нашого героя бажає чогось іншого, як то кажуть екстриму, а де ж його візьмеш у спокійні 2000 роки (закінчились 90-сті з їх бандитськими розбірками). Ось і приходиться А.Палатному шукати екстриму серед жінок (благо не як інший нардеп від УДАРУ В.Куренной серед осіб чолов статті знаходить кайф).
А щоб дійсно екстриму хватало, як розповів один з його колишніх водіїв, завів Артур аж 7 коханок та поставив їх всіх на матеріальне спонсорування. Але давайте все спочатку.
Є у А.Палатного перша дружина Олена Кучменко і сина має з нею спільного Микиту. Дійсно, як тут не надавати їй допомогу, хоч грошима, хоч тілом, все це теж необхідно. Живе жінка одна, самотня, потребує чоловічої ласки, а тим більше коли її дає колишній чоловік, який знає всі куточки твого тіла. Ось і навідується Артур періодично під виглядом відвідати сина до своєї першої дружини, а коли потрібно залишитись, щоб приласкати Олену (швидко вона не хоче та й не вміє), то дружині Вікторії каже, що залишився чи то в батька, чи то в матері. Так, це було й 5 квітня цього року, знайшов привід, полаявся з Вікою, сказав, що переночує у батька на дачі, а сам спокійненько задовольняв першу дружину.
А як наш герой-любовник любить прилаштовувати службові справи до своїх любовних походеньок, це треба ще таких пошукати.
Відправився 27 травня 2013 року А.Палатний як голова цілого комітету по спорту та молоді відкривати в Криму Спартакіаду серед депутатів різних рівнів. Виникає питання, де ж переночувати. Благо все він заздалегідь передбачив, та відправ в Крим у селище Кореїз першу сім’ю на відпочинок. Тут само питання відпало де ж переночувати. Олена ж не залишить самотнього чоловіка та в Криму серед теплих романтичних ночей самого. Правильно, зняла поруч зі своїм номером інший та з двохспальним ліжком (не для того мабуть щоб Артур з водієм спав), а далі як кажуть картина маслом.
Є ще у нашого Артура Палатного добрий давній бізнес-партнер Володимир Костіков, а його дружина Валентина - хресна мати доньки А.Палатного – Кіри. Але для нашого героя головне мабуть не духовне виховання доньки, а відповідність приказці: «що це за кума, що під кумом не була». Та й яка кума встоїть перед чарами Артура-героя. Тому кличе до себе періодично Валентина нашого героя, заманюючи його, то еротичним масажем, то «спинку почухати». Жаль тільки, що від такого кохання можуть 2 сім’ї розпастися, але у Валентини все рівно все йде до цього. Не цікаво їй з Володимиром після Артура, не такі «вещи» в ліжку він витворяє. Лише одне питання: Артур повідомить свого бізнес-партнера В.Костікова про невірність дружини, чи не хоче розрушити свій бізнес. А то чоловіки з рогами бувають у гніві такі страшні.
Але це можна все було списати на прогресивні «шведські стосунки»: і першу дружину, та й куму Валентину. Ну живуть люди сім’ями, поділяють загальний побут та й чоловіка одного. Все як у шведів.

Ні душа Артура Леонідовича бажає нового екстравагантного. Познайомився він в Україні з дівчиною модельної зовнішності Даною Лаврентьєвою. Любовь-морковь, але ось біда виїхала Дана до Росії, телеведучою працювати та заміж вийти за одного високопосадовця з уряду братньої держави. Перешкоди ніколи не зупиняли кохання, тим більше коли є бажання та гроші. І приїздить періодично зірка російського телеекрану в Україну, а Артур наймає квартиру для неї в центрі Києва, як це було 8-12 січня та 15-20 лютого ц.р. для проведення «інтерв’ювання». А тут ще нагода випала летіти 17 травня 2013 року у м.Москву на бій О.Поветкіна, майбутнього суперника Володимира Кличка. Ну як разом із давньою знайомою не відвідати такий захід та прекрасно після цього провести ніч.
Але нашому герою-любовнику цього мало. Нема того екстріму. Та й що ж утримувати 3-х жінок, тим більше, що одній, як не як, а чоловік (В.Костіков) гроші дає. Ні це не те, тим більше грошей хватає в Артура, щоб знайти, ще хоча б декілька.
На зорі його бізнес епохи, був в А.Палатного клуб «Ріо» (зараз Артур Леонідович «сльознно» перед всіма друзями відхрещується, що не має до нього відношення, депутатський статус не дозволяє) і працювала в ньому гарна дівчина Елеонора Шудрик. Кажуть все вміла, і не тільки стриптиз танцювати. Артур-любовник не раз її запрошував до себе прийняти участь в невеличких секс-оргіях. І вона, так йому сподобалась, що наказав він їй покинути цю брудну справу (та й щоб інші клієнти нею не смакували) та влаштуватися фітнес-тренером в один з спортивних клубів (і форму підтримає, і робота, яка не яка є). Елеонора відчула до себе потяг Артура Леонідовича та так міцно взяла його за одне місце, що до цього часу не відпускає. І приходиться Артуру Леонідовичу хоч і рідко, але навіщати Елеонору, то 31 січня ц.р. в «Дежавю» покормити та приголубити її, то 7 лютого заїхати до неї додому втішити, то 26 лютого завести її в кабаре-ресторан «Мандарин» нібито пригостити вечерею, а напередодні жіночого свята 7 березня пізно ввечері привітати кохану в «Мандарині».
Взагалі жіноче свято в А.Палатного це святий захід. Але це я Вам трохи пізніше розпишу.
А 12 березня ц.р. наш коханець, так розгарячився, що разом з Елеонорою запросив до себе ще й повію з клубу «Ріо» на ім’я «Торі» та влаштував їм бійцівську секс-оргію. Переможниця мала право оволодіти «О, Превеликим Артуром Леонідовичем». Скажу вам по секрету, наш герой-коханець дуже полюбляє влаштовувати своїм дівчатам подібні бійцівські бої з подальшим еротичним зализуванням ран.
Елеонора зрозуміла, що Артур без неї не може і розпочала з нього викачувати гроші, то на хрестик золотий (тисяч 8 грн.), то на брючкі кожані (3 тис. грн.). А якось захотілося їй бюст збільшити  та попросила в Артура аж 4 тис. дол. США. Наш герой то щедрий, але ж не настільки: «от ворот, поворот», як то кажуть. Та й перестав останнім часом до неї заходити.
Відсутність потягу до однієї коханки ніяк не засмучує Артура Леонідовича. Є у нього ще Юля Федоренко, Катя Станько і Вероніка Капрєлова.
Юля Федоренко красива дівчина, закохалася в Артура випадково. Працює дівчина в магазині «Персоне» у ТЦ «Мандарин-Плаза», підбирала якось одяг А.Палатному, і як то кажуть іскра пробігла між ними. З того часу сохне Юля по Артуру. А наш герой-любовник довго не думав, а взяв і присадив дівчинку на секс з ним, і не тільки в чистому вигляді, а як він полюбляє з влаштуванням бійцівських секс-оргій. І як то кажуть понеслося: 31 січня ц.р. в у сауні«SPA BUNNY», 22 лютого за участю повії на ім’я «Соня» (при цьому, він навіть дома не ночував), 13 травня в кабаре-ресторані «Мандарин» з повіями, а 19 серпня вивіз кохану до Одеської області, де «голубки» віддались своїм найпотаємнішим бажанням.
Вероніка Капрєлова теж не відстає від Юлі, полюбляє подібні бійцівсько-сексуальні битви. Але одне, що після таких боїв бувають подряпини та синці на тілі. Якось після однієї такої битви, яка відбулась 19 квітня ц.р. в кабаре-ресторані «Мандарин», поскаржилася Вероніка своїй подружці, що «Міла» (повія) її добре поколотила, не залишила жодного живого місця на тілі, але все рівно вона отримала в нагороду свого улюбленого Артура. І не тільки тоді вона його отримала, а й 26 квітня, і 13 травня, і 24 травня, і 23 липня.
Катерина Станько дівчина не така, подібних заходів не полюбляє. Але все інше будь-ласка. І зустрічається періодично наш герой-любовник з нею, як і з усіма іншими. Не рідше одного разу на місяць (а то всяко буває, дівчата молоді, візьмуть та забудуть нашого Артура). І прийшлося Артуру попрацювати з Катериною і 27 березня ц.р., і 26 квітня, і 27 травня.
Як же так спитаєте ви, що дружина про всі його походеньки не знає. Та все дуже просто. Артур Леонідович є власником, хоч і не безпосередньо, але все ж бізнесу у вигляді дебаркадера, з рестораном-кабаре «Мандарин», який стоїть біля Московського мосту. Влаштував там А.Палатний бані-сауни, з окремими від людського ока приміщеннями та й періодично використовує їх не за призначенням, а як то кажуть «для власних інтим потреб». А що б зовсім дружина нічого не знала, взяв він не давно 2-х нових водіїв, своїх родичів, які вже точно нічого не пробовтаються (а то два попередніх водії, язика за зубами тримати не могли, за що і були вигнані). І забезпечують тепер вони йому і конспіративний приїзд в баню дівчат, і версію для дружини правильну розказують.
І привозить туди Артур по черзі усіх своїх улюблених дівчат. А 7 березня напередодні Міжнародного жіночого свята прийомну там відкрив: спочатку Юлю прийняв, потім Катю, а вже пізно ввечері завітала Елеонора. Всім подарунки і любов досталися від Артура Леонідовича. А щедрість нашого героя-коханця не знає меж (межі знає, але для кожній окремо).
І купляє наш герой-любовник дівчатам дорогі подарунки: кожній по машині, Юлі потрібно сумочку за 10 тис. грн. – будь ласка, Каті на кондиціонер не хватає – 3 тис. грн. – візьми, Вероніка – плаття хоче купити за 4 тис. грн. – забирай. І це подарунки тільки за один тиждень.
Наприкінці цієї статті одне хочеться сказати: дивиться Артур Леонідович, а то візьме зітреться, або зберуться ці всі дівчата разом і відірвуть «господарство». Прийдеться їхати десь в арабську країну влаштовуватися в гарем євнухом. Спостерігати можна скільки завгодно, а діяти нічим.

ОБОЗРЕВАТЕЛЬ




Поделитесь, и будет Вам счастье!
,

ТОП 24

Copyright © 2008-2016. 44 канал Киев - Новости Аналитика Соцопросы

Данный сайт работает как социальный блог, открытая социальная площадка где каждый может опубликовать свои материалы, многие материалы приходят на почту и публикуются администрацией сайта после модерации. В связи с эти возможны некорректное отображение источника текста или графики, если Ваши авторские права или права на торговую марку (товарный знак) нарушены, просим извинения, указывайте о данных нарушениях нам на почту, и мы немедленно исправим это недоразумение. Спасибо.

Scroll to Top