Гліба Загорія та організаторів "тітушок" поєднує одна кримінальна справа

Про це розповів начальник департаменту карного розшуку МВС Володимир Остапенко.

«Відпрацьовувати безліч версій, був певний квадрат пошуку місця, де утримували заручників, ми припускали, що заручників могли містити на території заводу», - пояснив Остапенко.

«Потім гараж, в якому містилися Вербицький і Луценко був встановлений, слідчим шляхом він був закріплений. Ми встановили, кому він належить, опитали свідків, очевидців, і переконалися, що це саме той гараж », - сказав Остапенко.

Ігор Луценко сам вказав на гараж, де їх з Вербицьким тримали в заручниках - він розташований поза територією заводу, поруч з парканом підприємства.

Начальник управління спецрозслідування Головного слідчого управління ГПУ Сергій Горбатюк заявляв, що колишній менеджер 112 каналу Віктор Зубрицький і бізнесмен Олексій Чеботарьов були головними координаторами дій «тітушек» під час революції Переваги, пише glavcom.ua

За інформацією УП, Загорій і Зубрицький пов’язані іншим кримінальною справою - про замах на вбивство конкурента Гліба Загорія гендиректора компанії «Фармак» Філі Жебровської в 2009 році. З матеріалів справи, копії яких має в своєму розпорядженні «Українська правда», слід, що перший фігурував в ньому, як «замовник», а другий, як організатор замаху. На сьогоднішній день справа не розкрита.

ОРД

Поделитесь, и будет Вам счастье!
,

Copyright © 2008-2021. 44 канал Киев - Новости Аналитика Соцопросы

Данный сайт работает как социальный блог, открытая социальная площадка где каждый может опубликовать свои материалы, многие материалы приходят на почту и публикуются администрацией сайта после модерации. В связи с эти возможны некорректное отображение источника текста или графики, если Ваши авторские права или права на торговую марку (товарный знак) нарушены, просим извинения, указывайте о данных нарушениях нам на почту, и мы немедленно исправим это недоразумение. Спасибо.

Scroll to Top